20 Ocak 2016 Çarşamba

Kitap Alışverişi- 7

Yeniden merhabaa :')
Bugün yine kendimi durduramadığım, battı balık yan gider diyerek aldığım birkaç(!) kitapla geldim. 


İlk alışverişimi kitapyurdu'ndan yaptım. Fırsatçı'yı okumak için hep seriyi tamamlamayı bekledim. ( Bütün serilerde aynısını yapıyorum, ama sonra nedense tamamladığım halde okumuyorum ) Bende seri eksik olmasın hadi serilerini tamamla yavaş yavaş Irmak diyerek Tehlikeli Kızıl ve Hırsız'ı aldım. 
Ve Colleen Hoover ile tanışmayı çok istiyordum. Umutsuz ile ilgili çok güzel yorumlar okuduğum için ve instagram üzerinden de bir çok kişi Umutsuz'u önerince onunla tanışalım o zaman diyerek aldım. Gerçekten çok merak ettiğim kitaplardan birisi.








Uzun zamandır İngilizce kitap almak istiyordum ama malumunuz fiyatlarından dolayı hep erteledim. Ama sonra nereye kadar erteleyeceksin Irmak dedim. Yurt dışından almayı düşünüyordum başta sonra aklıma Arkadaş Kitapevi'nin sitesi olan arkadas.com.tr geldi. - tr koymayı unutmayın yoksa çok başka yerlere gidersiniz :') - Ve gerçekten fiyatları oldukça uygun. Üstelik 2 gün içerisinde kitaplar elimdeydi. Hiç bir yerlerinde hasar dahi yoktu. Tek sıkıntı mangamın bazı sayfalarının eksik olmasıydı. Ama onunla da ilgilenip geri alacaklarını, yenisini göndereceklerini söylediler. Fakat üşengeç ben değiştirmekten vazgeçtim :D Bir daha İngilizce kitap alışverişlerimi buradan yaparım diye düşünüyorum. 
Harry Potter'ı hala okşadığım ise kesinlikle yalan haber. İnanmayın öyle şeylere.


Ve bunlarda son olarak okuoku'dan gelen kitaplarım. The 100 serisini tamamlama bahanesi ile yapılmış bir başka alışveriş daha. Bu seri ile ilgili de çok güzel yorumlar okuduğum için ayrı ayrı alıp pişman olmaktansa seriyi tamamlayayım önce dedim. Hazır okuoku'da da Go!Kitap'da %45 indirim varken yararlanmak istedim. Birde Yabancı ve İthaki kampanyasından yaptığım alışverişte Adalet'i almadığıma sonradan çok pişman olmuştum. O yüzden onuda hemen alma istedim. 
Ve bu alışverişimin bir tanesi Cadıların Keşfi.Cadılara bayılıyorum, cadılı hikayelere bayılıyorum gerçekten. Ve son zamanlarda piyasada olan bütün cadılı kitapları toplamaya and içmiş durumdayım :') Ama çok güzel gözükmüyor mu!








Bu ara aldığım kitaplarda böyleydi. Dilerim kendimi bir süre durdurabilirim :) 
Buraya kadar okuduysanız teşekkür eder, bol kitaplı günler dilerim :)


2 yorum:

  1. Harika bir alışveriş olmuş.. Bende tüyap fuarından beri kitap almadım ve CNR fuarı da yaklaştığından tekrar toplu bir alışveriş planlıyorum :) Aaa kim demiş benim de hala Harry'i okşadığımı, kesinlikle birileri bize iftira atıyor valla :D :D (Laf aramızda hala elime geldiğinde bir sarılmadan edemiyorum.. şştt çaktırma :D) Bu arada kesinlikle ilk olarak Umutsuz'u oku. Gerçekten çok müthişti, kesinlikle pişman olmayacaksın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah bu toplu alışverişler bizi bir gün gerçekten batıracak :')
      Harry aşkımızı bizim gibi olmayan kimsenin anlayabileceğini sanmıyorum valla geceleri uyumadan önce onlara bakıp öyle yatıyorum :D Umutsuz'u da ilk fırsatta okuyacağım teşekkürler :')

      Sil

back to top